PatSeer yhdistää AI-teknologian sekä perinteisen hakuteknologian helpoksi ja tehokkaaksi työvälineeksi

Palvelu soveltuu sekä pienille että suurille yrityksille ja organisaatioille esim. uutuustutkimukseen, kilpailukentän jatkuvaan seurantaan, kilpailijoiden patenttiportfolioiden analysointiin ja vertailuun, uusien teknologia-alueiden identifioimiseen sekä tuotekehityksen ja lisensioinnin työvälineeksi.

Kattava tietosisältö ja älykkäät työvälineet varmistavat, että tarvittava tieto löytyy nopeasti ja kattavasti.  Interaktiiviset ja AI-tuetut työvälineet tehostavat ja helpottavat merkittävästi tiedon hakemista, visualisointia ja analysointia ja mahdollistavat tiedon jakamisen ja tiimityöskentelyn myös kolmansien osapuolien kanssa ilman lisäkustannuksia.

Valitse yrityksellesi parhaiten sopiva työväline.  

Monipuoliset AI-työvälineet on integroitu kaikkiin työvälineisiin

  • PatSeer Explorer on kustannustehokas ja helppokäyttöinen patenttihakutyökalu tutkijoille, keksijöille sekä tuotekehityksen tai koko organisaation käyttöön. Palvelu auttaa arvioimaan ja identifioimaan uusia ideoita ja välttämään turhia riskejä. Palvelun käyttö on erittäin turvallista ja perustuu asiakkaan omaan domain-nimeen.

    Explorer hyödyntää AI-teknologiaa ja semanttinen hakukone ohjaa nopeasti oikean tiedon äärelle. Explorer yhdistää patentti- ja teknologiatiedon (yli 200 miljoonaa tieteellis-teknologia-artikkelia) samaan käyttöliittymään.

  • PatSeer Premier soveltuu sekä patenttihakuihin että patenttitutkimukseen (Prior Art, FTO), tuotekehityksen työvälineeksi sekä tulosten nopeaan visualisointiin, analysointiin ja jakamiseen sekä interaktiiviseen työskentelyyn sekä oman organisaation sisällä että ulkopuolisten yhteistyökumppaneiden kanssa (erillisiä tunnuksia ei tarvita)

  • PatSeer ProX tarjoaa korkealuokkaiset ja interaktiiviset analyysityökalut ja se soveltuu kilpailukentän ja teknologioiden tehokkaaseen analyysiin sekä uusien teknologia-alueiden identifioimiseen.

    ProX tarjoaa lisäksi uniikin ja kokonaisvaltaisen lähestymistavan patenttiperheiden ja -portfolioiden kvalitatiiviseen arviointiin ja soveltuu mm. lisenssioinnin tueksi.

  • PatSeer Projects on integroitu Premier- ja Pro X -versioihin (saatavissa myös erikseen). Se mahdollistaa IPR-projektien jakamisen, arvioimisen, kommentoimisen ja esittämisen graafisessa muodossa esim. t&k-tiimeille, johdolle tai ulkopuolisille yhteistyökumppaneille.

PatSeer hyödyntää uusinta teknologiaa ja kehitämme palveluja asiakkaidemme tarpeet huomioiden ja käytettävissä on asiantunteva ja nopea englanninkielinen sekä suomenkielinen paikallinen tuki ja koulutus.

Tarjoamme kunkin asiakkaan tarpeisiin parhaiten soveltuvan version tai niiden yhdistelmän sekä asiakkaille sopivan kiinteähintaisen ja joustavan hinnoittelun.

Esittely / veloitukseton kahden viikon kokeilu: +358-40 538 0614 tai paivi.pennanen(at)merilkon.fion.fi