Tervetuloa PatSeer IPR Live – iltapäivään 9.4.2019 klo 13.30 – 16.00 Hotelli Lilla Robertsiin!

Iltapäivän aikana kerromme ja näytämme käytännön esimerkein, miksi asiakkaamme innostuvat PatSeerin tietosisällöistä ja työvälineistä ja miten ne voivat merkittävästi helpottaa ja tehostaa sinun tai tiimisi patenttitiedon hyödyntämistä ja jakamista omassa työympäristössäsi.

Kerromme myös uusimmista työvälineistä (mm. ReleSense™ – Semantic search & suggester).

Maksuton tilaisuus on tarkoitettu patenttiammattilaisille, tutkimus- ja tuotekehitystyötä tekeville sekä muille patentti-informaatiota / teknologia-informaatiota arkipäivän työssään tarvitseville.

PatSeerin esittelee Päivi Pennanen (Partner, CRM) Merilkonista. Merilkon Oy edustaa vuonna 2004 perustetun Gridlogics PatSeerin IPR-palveluja Pohjoismaissa.  Tilaisuuden ohjelma alla. Ilmoittautumiset paivi.pennanen (at) merilkon.fi  25.3.2019 mennessä.

klo 13.30 Tervetuloa!

klo 13.35 – 14.30 Mitä hyötyjä PatSeer IPR-palvelusta? Mitä Uutta?

  • yksi palvelu – laadukkaat ja monipuoliset tietosisällöt sekä kullekin käyttäjälle ja asiakkaalle sopiva työväline tai niiden yhdistelmä
    • PatSeerin tietosisällöt + Darts-ip, ulkopuolisen patentti- ja teknologiainformaation hyödyntäminen PatSeerissa
    • uudet ja yllättävät hakutyövälineet sekä tulosten tehokas käsittely, analysointi, visualisointi (Quick Charts) sekä mm. omien kategorioiden hyödyntäminen, tiedon jakaminen, esittäminen, kommentointi ja yhteistyö projektityövälineiden avulla mm. t&k-tiimien tai muiden yhteistyökumppaneiden kanssa
  • Sisältöjen ja teknologioiden jatkuva kehittäminen – mitä uutta?

klo 14.30 – 14.45 kahvi-& tee

klo 14.45 – 15.50 Käytännön esimerkkejä PatSeerin hyödyntämisestä livenä

15.50 – 16.00 Kysymyksiä ja vastauksia

Kiitos!

Paikka: Hotelli Lilla Roberts, Emmy – Pieni Roobertinkatu 1, 00130 Helsinki